Priser og Projekter

Galleri nederst.

Har du styr på dit boligprojekt ?  Mistet overblikket ? Eller mangler der lige de sidste detaljer, for at det hele hænger sammen .Måske har du et rum der ikke fungerer?

Kunne også være familien  ikke passer til boligen mere, i er blevet flere , evt sammenbragte, eller måske er ungerne  flyttet.

Vi skal bruge hele boligen og alle skal have det godt i den. Boligen skal være en tryg velfungerende base, for børn og voksne.

Jeg mulighed for at hjælpe med min rådgivning.

Jeg kommer til dig eller til din bolig, virksomhed og vi taler om dine tanker og drømme. Jeg finder ud af om det passer til dine faktiske bolig muligheder.

Jeg laver indretning i nye og gamle hjem, hjælper med nuværende og fremtidige indkøb og forhandlere.

Før du sælger din bolig, kan det være en god ide, at kontakte mig. Når din bolig fremtræder præsentabel og i god stand, kan du helt sikkert få noget mere for den .

Kontakt mig så får vi lavet boligen alle vil elske.


Pris eks.

  • Bolig indtil 130m2     –     3995,-
  • Bolig over 130m2      –     4995,-       (extra tid på indkøb )

Drejer det sig om et enkelt rum eller virksomheder er I velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

2 timer 1500,00 kr

Ovennævnte priser er inkl. kørsel indenfor en radius af 30 km fra Aalborg.

Ring for kurser i indretning!


Projekt Strandvejen. Her glemmer man ikke historien. CW Obels gamle tobakslager. Jeg blev kontaktet af ejer da der skulle findes farver og ideer til dekoration af det gamle tobakslager. Det består i dag af lejligheder af høj kvalitet. Jeg fandt billeder på lokal arkivet, var på besøg hos en tobaksarbejder og søgte på Fb efter billeder. Meget spændende opgave.

   

    

Strandvejens lejligheder. Blev til New Yorker lejligheder, da der var beton mursten og synlig sprinklersystem. Det mest naturlige var en glasvæg mellem rummene. Mørk gråt køkken fra Svane blev valgt, og gennemfører stilen.

   

 

     

Penthouse 9400

    

 

 

 

Skansehøj.

  

Penthouse. Silo 1

    

     

               

Silo 2

 

  

 

 

 

 

Farveopgave, Silo 12 etager 6 farver.           

     

 

 

Heravej. Før og efter. Små lejligheder med fællesrum.

Jeg blev sat på opgaven af fællesrum. Kun 3 lejligheder var lejet ud og 7 stod tomme. Jeg fik fornemmelse af plejehjem og total stilhed da jeg kom. Det skulle der laves om på, men ikke smertefrit. Mange af de ting og blomster, der var i rummet var privat ejet. Beboerne var vrede da det skulle væk, og jeg skulle ikke tro jeg måtte bruge deres planter igen. Godt så. Vægge blev malet i en sandfarve, dørene blev sorte. Jeg satte tapet op og jeg fandt en kugle med vand, der skulle skabe lidt stemning. En sofagruppe og to borde til gæster eller hobby. Jeg var glad for resultatet, og den nye stemning.

  

Bygaden 1-2 .Bygaden er lejligheder og rækkehuse.

             

 

Horisonten. Lille bolig med det hele.

               

               

Tranum klit feriecenter.

Her var opgaven ,at gøre lejlighederne klar til salg. Desværre blev det ikke helt sådan, da det har hotelstatus. Jeg fik 2 lejligheder til indretning. Mit mål var holbarhed og dansk design.

Den ene lejlighed fik HAY den anden FDB møbler, med de bedst tænkelige overflader. Sofa er fra Idemøbler. Der kom nye lofter, der blev malet og muren som bænk blev fjernet. Den største opgave var at finde de samme klinker til gulvet, hvor bænken havde været. Den opgave havde murer heldigvis.